друкувати


В Коломиї студентам розповіли про Афганістан

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-13 04:29:00
12 лютого працівники Коломийської центральної районної бібліотеки організували вечір-зустріч з воїнами-афганцями "Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану", присвячений 21-й річниці виведення військ з Афганістану.

Запрошені студенти мали змогу почути розповіді учасників бойових дій в Афганістані про справжню війну, а також авторські пісні у виконанні афганців, повідомляє прес-служба Коломийської РДА.



"У книзі історії України несподівано з'явилася чорна сторінка. Оскільки Україна належала до складу Союзу Радянських Соціалістичних Республік, то українські юнаки були покликані зі зброєю в руках захищати свою Батьківщину. Тисячі хлопців недолюбили, недоспівали, залишившись навічно спочивати серед чужих гір. Ми не маємо права забувати про них, їхню родину", - наголосила головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю апарату райдержадміністрації Галина Дрібнюк. Вона звернулася до молоді зі сподіваннями, що мужні люди-афганці служитимуть їм за приклад, адже саме вони - справжні патріоти.

Обговорити на форумі