друкувати


Зимовий "транспорт" для прикарпатських крадіїв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-13 04:08:09
Зима та снігопади внесли свою специфіку навіть у діяльність злочинців.

Так, четверо мешканців Галицького району, нещодавно затриманих співробітниками органів внутрішніх справ за скоєння крадіжок з торгових закладів та підвальних приміщень прикарпатського міста Бурштин, використовували для транспортування награбованого… звичайні санчата. Як виявилось в ході слідства, група у складі 20-річного молодика та трьох 15-17-річних підлітків 9 лютого шляхом пошкодження вхідних дверей проникла всередину одного з бурштинських кафе, звідки викрала музичне обладнання, понад десять пляшок спиртних напоїв та продукти харчування. В той день, - зазначають у секторі зв’язків з громадськістю обласного управління МВС, - впіймати зловмисників "за гарячими слідами" не вдалося.

В свою чергу, натхненні безкарністю 11 лютого крадії вчинили ще один зухвалий злочин. Проломивши стіну одного з місцевих магазинів, вони винесли звідти товар на суму понад тисячу чотириста гривень (в основному спиртне та тютюнові вироби). Не знали тоді зловмисники, що правоохоронці вже вистежили місце, де група зберігала награбоване, і влаштували там засідку.

За даними органів МВС, на даний час задокументовано причетність затриманих до вчинення ще 5 крадіжок з підвальних приміщень населених пунктів Галицького району, переважно йдеться про викрадення електроінструментів та приладдя для ведення господарства. Заслуговує на увагу той факт, що санчата, які використовувались злочинцями при скоєнні злочинів теж були поцуплені ними з приватного підвалу.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі