друкувати


Copa del Sol: Матч ЦСКА – "Шахтар" скасовано

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-13 10:12:23
Скасування матчу ЦСКА – "Шахтар" стало справжнім ударом для упорядників "Копа дел Сол", організаторів трансляцій і особливо футболістів обох команд. На цей фінал чекали всі! На жаль, стихія внесла власні корективи...

Не в змозі повірити своїм очам, на поле, яке злива перетворила на велетенську калюжу, вийшли скандинавські судді та Любош Міхел. Випробували м’яч. Він не катався, проте чудово плавав… цей факт став останньою краплиною, і головний рефері матчу прийняв рішення про скасування гри. Назовсім! Травми нікому не потрібні, тим більше напередодні матчів у Лізі Європи.

Переносити двобій не будуть, оскільки 13 лютого і "Шахтар", і ЦСКА залишають Марбелью. Як тільки це стало зрозуміло, у всіх виникла одна і та ж думка: трапився серйозний футбольний казус – турнір без фіналу, без останньої великої крапки. Проте, вихід знайшовся швидко: вирішено вважати переможцями першого "Копа дел Сол" обидві команди! "Шахтар" та ЦСКА розділили перше місце, та, відповідно, призовий фонд. Грошові премії, що передбачені за 1 та 2 місця, склали та поділили порівну між командами. Кожній дісталося 500 000 шведських крон (приблизно 70 000 доларів).

І "Шахтар", і ЦСКА отримали чеки-сертифікати. Щоправда, вони були підготовані заздалегідь, коли подібний результат подій й наснитися не міг. Тому організаторам турніру "Копа дел Сол" довелося ручкою закреслити типографський напис та вписати новий розмір призу у грошовому еквіваленті. На цьому учасники матчу, що не відбувся, розпрощалися – до кращих часів!

Джерело: Прес-служба ФК "Шахтар"
Обговорити на форумі