друкувати


Г.Суркіс назвав стадіон Донбас-Арена лігвом ворога

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-12 06:35:56
Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс назвав стадіон Донбас-Арена лігвом ворога і звинуватив Донецьк в програші збірної у вирішальному матчі ЧС-2010.

Коментуючи події навколо відбіркового матчу ЧС-2010 Україна - Греція, який проходив 18 листопада минулого року в Донецьку на стадіоні Донбас-Арена, Суркіс сказав "пару ласкавих" організаторам:

"Безумовно, я залишився незадоволений кількістю відвідувачів. Мене розчарувала і та істерія, яку підняли навколо матчу. Від цього, в першу чергу, постраждав результат нашої збірної - було таке враження, що ми грали в лігві ворога. Так сприймали, у зв'язку з певними висловами певних людей, гру нашої збірної в Донецьку ".

Суркіс таки назвав одного з винуватців невдачі.

"Думаю, сьогодні, підбиваючи підсумки, можна говорити тільки про одне: ми вчасно не зорієнтувалися, не зорієнтувався особисто я, коли президент донецького" Шахтаря "почав говорити, що нікого не будуть просити про проведення цього матчу в Донецьку. Наша реакція охарактеризувала нас, як людей, які ніколи не могли б подумати, що за цими заявами фактично закладений підступ. Підступ під гру національної збірної, а точніше - під її результат ... "

"Давайте цю тему закриємо, і надалі, я буду більш скрупульозно, в тому числі, разом з виконкомом і з тренерським штабом, ставитися до вибору міст, в яких ми будемо проводити матчі", - сказав президент ФФУ.

Нагадаємо, у Донецьку в матчі-відповіді плей-офф ЧС-2010 українська збірна програла з мінімальним рахунком збірній Греції.

Джерело: Газета.ua
Обговорити на форумі