друкувати


Speed dating по-івано-франківськи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-12 06:08:31
Новий формат знайомств speed dating під назвою "Перехрестя кохання" з’явився в Івано-Франківську.

Він пропонує за вечір познайомитися з 25-ма новими людьми протилежної статі. Потенційні учасники – молоді люди, які шукають другу половинку. Зустріч відбудеться за підтримки голови ОДА Миколи Палійчука 14 лютого (Ресторан "Дежавю" по вул. Чорновола, 4а, поч. о 16.00 год ). - Повідомили в прес-службі Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області.

"Speed dating" — зустрічі у форматі міні-побачень, метою яких є знайомство молодих людей між собою. Формат speed dating вигадав Равин Яков Дево з Лос-Анджелесу в 1998 р. з тим, щоби допомогти людям, які мають бажання одружитися, знайти один одного. Перша вечірка міні-побачень пройшла у Беверлі Ґіллз у Pete’s Café. Дуже швидко speed dating завоював популярність у всьому світі як революційний спосіб знайомств для успішних, але завантажених роботою самотніх професіоналів. У Лондоні вечірки проходили з аншлагами, потрапити у зону speed-dating без попередньої реєстрації практично неможливо. У США вечірки міні-побачень давно стали модним трендом, їх відвідують відомі люди, цю тему висвітлюють у кіно.

Як розповіла координатор проекту, представник ГР "Молодь за зміни" Христина Мах: "Учасники приходять не лише для пошуку другої половинки, а й весело провести час, поспілкуватися з цікавими людьми та знайти корисні контакти".

Голова Молодіжної адміністрації Володимир Олійник наголосив, що даний захід проводитиметься систематично.

Телефон для бажаючих взяти участь у проекті 068 23 44 307.

Обговорити на форумі