друкувати


Рясні снігопади замели автодороги Івано-Франківщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-12 04:25:37
Рясні снігопади знову замітають автодороги Івано-Франківщини. Останніми днями такі погодні умови стали справжнім головним болем не лише для аматорів водіння, а й для бувалих шоферів.

Снігові замети утруднили рух на окремих ділянках автодоріг області. Подекуди утворилися затори. Так, минулої доби близько 16 години внаслідок ускладнення погодніх умов на ділянці автодороги Клубівці – Підвербці, що поблизу села Грушка Тлумацького району, до снігових заметів потрапило 65 транспортних засобів: 2 автобуси, 5 мікроавтобусів, 10 вантажівок та 48 легковиків, в яких знаходилось понад 200 осіб.

На місці події надавали допомогу рятувальники з Тлумача та аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС в області. За допомогою спеціальних автомобілів МНСники витягували транспортні засоби із снігових заметів. Для обігріву водіїв та пасажирів було задіяно польову кухню. На місці події працювала мобільно-оперативна група ГУ МНС в області.

сього для розчищення проїзду на цій ділянці дороги та надання допомоги людям було залучено 9 одиниць техніки та 28 працівників різних служб, серед яких 2 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу підрозділів ГУ МНС. Того ж дня допомогу водіям, чиї транспортні засоби потрапили в снігові замети, поблизу сіл Семаківці та Семенівка Городенківського району надавали рятувальники СДПЧ-18 міста Городенка.

Синоптики прогнозують сильні снігопади і на декілька наступних днів та радять власникам автотранспортних засобів не виїжджати на автошляхи без нагальної потреби.

Джерело: Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі