друкувати


В Коломийській міськраді засідала конкурсна комісія

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-11 06:20:55
Відповідно до ст.10 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування" прийняття на посади керівників та спеціалістів відділів, управлінь здійснюється шляхом призначення міським головою на конкурсній основі чи за іншою процедурою, передбаченою законодавством України.

Очолює конкурсну комісію секретар міської ради Граділь І.І.

10 лютого 2010 року відбулося засідання комісії по заміщенню вакантних посад управління праці та соціального захисту населення міської ради.

Іспит складався письмово за екзаменаційними білетами, які пропонувались кандидатам за його вибором та проведенням співбесіди.

Конкурсанти показали свої знання по Законах України "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про засади запобігання та протидії корупції", а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень персоніфікованого та автоматизованого вiддiлiв управління праці та соціального захисту населення.

Середня сума балів кандидатів на заміщення вакантних посад становила 20,1 балів.

Конкурсна комісія на підставі розгляду поданих документів, результатів іспиту та співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит, на своєму засіданні здійснили відбір осіб для зайняття вакантних посад і рекомендувала міському голові призначити на посади Козланюк О.М. та Гавкалюка А.М.

Для тих, хто досконало володіє комп’ютером, має вищу юридичну, технічну та економічну освіту може взяти участь на заміщення вакантних посад відділу управління комунальним майном та фінансового управління (вимоги до кандидатів в газеті "Вільний голос" за 26 січня, 2 лютого).

Автор: В.ГРИЦЮК, начальник відділу кадрів Коломийської міської ради
Обговорити на форумі