друкувати


"Кавалєрка" без політики

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-11 04:54:16
Відтепер кожен, хто відчуває себе жартівником, може спробувати свої можливості у нововідкритому івано-франківському розважальному клубі "Кавалєрка".

За словами президента місцевого клубу КВК Анатолія Середюка, наразі так називалися змагання веселих і кмітливих. Наразі при клубі об’єднаються музичні гурти та естрадні виконавці. Виступи під час розважальних програм у "Кавалєрці" стануть добрим стартом для молодих виконавців". Молодим та ініціативним допомагатимуть земляки, які вже досягли певних висот у творчості.

Цікавими обіцяють стати й унікальні гумористичні шоу. Прикарпатські та запрошені сміхованці жартуватимуть на всі лади, але… без політики. Веселі та кмітливі говорять, що всі певним чином залежать від ситуації в державі та діяльності владних мужів, але політичних і навколо політичних жартів забагато. Сьогодні є багато цікавих і проблемних тем, над якими варто посміятися. Особливістю виступів гумористів стане не змагальний характер виступів. Про якість жартів судитимуть глядачі. Їхній сміх — найкраща оцінка.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі