друкувати


Не платиш за світло — ув’язнимо в ліфті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-11 04:38:51
В Івано-Франківську через борги ЖЕО та населення відключають електроенергію в багатоповерхівках. І не важливо, чи хтось платить за світло, чи ні — страждають всі.

Окрім темряви та багатьох незручностей, мешканці будинків мають чимало клопотів з ліфтами. Нещодавно в одному з таких знеструмлених ліфтів застрягла дитина, яка змушена була перебувати там, допоки енергетики не увімкнули світло. Про це повідомили під час чергової оперативної наради у міського голови. Представники РЕМу не вважають себе винними.

Вони неодноразово надсилали у ЖЕО листи з попередженням, що через велику заборгованість можливе відключення світла. Згодом вони приходили до комунальників, але ті знову ніяк не реагували. Зрештою, працівники ЖЕО мали би попереджувати людей про відключення. Та ходити від квартири до квартири ті не збиралися. Кажуть, що достатньо було оголошення в будинку, яке, ймовірно, мало хто читав. Енергетики стверджують, що світло увімкнуть, коли буде погашено борги. "Неприпустимо, щоб через несплату за електроенергію дорослих, страждали діти, — сказав міський голова Віктора Анукшкевичус, який дав розпорядження розібратися у ситуації та попросив комунальників й енергетиків, аби ті дійшли згоди у спірних питаннях".

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі