друкувати


Польські політики не хвилюються за Україну з Віктором Януковичем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-10 05:43:54
Нинішні президентські вибори в Україні були повністю демократичними, - вважає голова постійного парламентського підкомітету в справах Східного Партнерства.

Депутат Томаш Лєнц переконаний, що Юлія Тимошенко має визнати результати президентських виборів: "Оскарження результатів виборів, намагання підважити їхню законість може знову підірвати позиції України в Європі. Після короткого періоду неспокою, вже цього тижня наступить ситуація, коли всі визнають перемогу Віктора Януковича. Сподіваюся, що тоді Україна почне вести стабільну внутрішню політику, завдяки чому поерне собі європейську довіру".

Томаш Лєнц вважає, що Віктор Янукович у ролі нового президента хотітиме використати всі можливості для розвитку України: "Я не бачу приводів до хвилювання, що новий президент не хотітиме використати шансів для України, що їх дає, наприклад, Східне Партнерство та наближення Києва до європейських структур. Важаю, що Віктор Янукович використає всі можливості для блага України і з боку Східу, і з боку Заходу".

За словами польського депутата, Віктор Янукович – це політик, який бачить потребу певного балансу між російським партнером, що має в Україні величезне економічне заангажування та чудові контакти з українською політичною елітою, та Європою.

Джерело: Польське радіо
Обговорити на форумі