друкувати


Відставка Тимошенко може відбутися вже наступного тижня

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-10 04:58:11
У Партії регіонів не виключають, що відставка Юлії Тимошенко може відбутися вже наступного пленарного тижня. Про це заявила Ганна Герман на прес-конференції у середу.

"Ми сподіваємося, що найближчим часом буде сформована парламентська більшість, коаліція. Уряд буде відправлений у відставку і призначений новий. Не будемо загадувати наперед, але це може статися наступного тижня", - сказала вона.

У свою чергу Борис Колесніков заявив, що офіційних переговори щодо створення більшості Партія регіонів розпочне після оголошення результатів виборів.

Наступний пленарний тиждень буде 16-19 лютого.

Раніше перший заступник голови Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що згідно з прийнятим 10 лютого регламентом Верховної ради, коаліції БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина не існує, і на основі закону регламенту ВР буде створена нова коаліція.

"Як відомо, нинішня коаліція створювалася на основі двох фракцій - БЮТ і НУ-НС, а Володимир Литвин просто приєднався до коаліції, але при формуванні даної коаліції не було зібрано 226 підписів. Ми і раніше говорили про те, що цієї коаліції немає. А зараз, враховуючи, що регламент прийнятий як закон, ми можемо це підкріпити юридично", - сказав він.

Джерело: ТСН
Обговорити на форумі