друкувати


За минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 4 пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-10 04:40:02
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 4 пожежі.

9 лютого в селі Гута Богородчанського району на одному з обійсть горів житловий будинок. Вогнем було пошкоджено стіни та перекриття кімнат помешкання. Причина виникнення пожежі – порушення правил влаштування пічного опалення.

Того ж дня в селі Вербовець Косівського району через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі сталася пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було пошкоджено приміщення котельні та двері будинку.

9 лютого в селі Угорники Івано-Франківської міської ради на одному із обійсть горіла літня кухня. Вогнем було знищено електропроводку та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 лютого в післяобідню пору в місті Снятин виникла пожежа господарської споруди. Вогнем було знищено крівлю та перекриття споруди, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку господаря.

Загалом з початку 2010 року на території Івано-Франківщини виникло 139 пожеж, у вогні загинуло 8 осіб, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Обговорити на форумі