друкувати


Податківці виявляють порушення в сфері туристичного бізнесу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-09 04:41:06
Працівники управління податкового контролю юридичних осіб податкових служб області в рамках виконання регіональної програми "Карпатська зима", яка розпочата 15 листопада минулого року проводять документальні перевірки суб’єктів господарювання в сфері туризму.

За результатами проведених 10 документальних перевірок юридичних осіб санаторно-курортного, готельного та туристичного бізнесу, донараховано 312,2 тис. грн податків та штрафних санкцій, з яких уже 272,8 тис. грн поступили до бюджету. Крім цього, зменшено від’ємне значення рядка 26 декларації з податку на додану вартість в сумі 3046,1 тис. грн та від’ємне значення об’єкту оподаткування по податку на прибуток в сумі 1446,8 тис. грн, повідомляє Управління податкового контролю юридичних осіб ДПА в Івано-Франківській області.

Зокрема, проведеною плановою документальною перевіркою одного із Калуських ТОВ донараховано до бюджету 68,5 тис. грн податків. Товариство безпідставного включало до декларації валові витрати, які не підтверджені відповідними розрахунковими, платіжними та іншими документами, а також формувало податковий кредит з податку на додану вартість згідно податкових накладних, які не відповідають вимогам Закону України "Про податок на додану вартість".

Обговорити на форумі