друкувати


На Прикарпатті затримано браконьєра

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-09 04:11:50
З часу відкриття мисливського сезону полювання на парнокопитних та пушного звіра сезону 2009-2010рр., фахівці Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області спільно з працівниками УТМР, управління лісового та мисливського господарства і правоохоронними органами посилену увагу приділяють контролю за дотриманням вимог полювання на територіях мисливських угідь.

Держекоінспекцією видано відповідний наказ, яким сформовано оперативні групи для проведення рейдових перевірок. Під постійним контролем час і дата полювання, наявність та правильність використання ліцензій на різні види дичини. З початку 2010р. проведено рейдові перевірки на територіях мисливських угідь Надвірнянського, Богородчанського, Рожнятівського, Галицького, Рогатинського, Тисменицького, Калуського та Тлумацького районів, повідомляє Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області.

Зокрема, за результатами нещодавно проведених рейдових перевірок на територіях мисливських угідь ДП «Калуське ЛГ» двох порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил полювання. А на території Тлумацької організації мисливців та рибалок обласного мисливсько-рибальського виробничого підприємства виявлено браконьєра, який убив самця козулі. Порушника оштрафовано на 340грн., нараховано 8000грн. збитків, які відшкодовані в добровільному порядку.

Обговорити на форумі