друкувати


Івано-Франківськ: Кращі служать у військкоматі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-08 02:10:39
4 лютого 2010 року, виконуючий обов’язки Івано-Франківського міського військового комісара Олег Пилипак разом з керуючим справами Івано-Франківського міськвиконкому Андрієм Лисом вручили грамоту обласного військового комісара матері найкращого військовослужбовця – Марії Костишин, що мешкає в Івано-Франківську.

Військові та представники влади подякували Марії Костишин за виховання взірцевого військовослужбовця, який є прикладом для інших, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Найкращим військовослужбовцем став – Ярослав Костишин, який народився у Івано-Франківську 1981 року. Ярослав Костишин з 1998 року навчався у Харківському інституті льотчиків, а після розформування курсу закінчив Військовий інститут при національному Університеті Львівська Політехніка у 2002 році.

Ярослав Костишин – з 2002 по 2008 рік проходив військову службу у військовій частині А1877 в смт.Ярмолинці Хмельницької області на посадах командира взводу, начальника служби РАО, командира роти охорони, а з жовтня 2008 року проходить службу на посаді заступника військового комісара Долинського об’єднаного військового комісаріату Івано-Франківської області.

Обговорити на форумі