друкувати


Гроші за бездіяльність

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-06 03:48:33
Співробітниками Служби безпеки України при спробі отримання хабара затримано старшого державного виконавця відділу Державної виконавчої служби Івано-Франківського міського управління юстиції.

Нечесний на руку чиновник був затриманий у своєму службовому кабінеті одразу після отримання ним грошей в сумі 1500 гривень, які він вимагав з одного із мешканців обласного центру за невчинення виконавчих дій та затягування виконавчого провадження. Як же здивувався державний виконавець, коли слідом за потерпілим кабінету увійшли співробітники спецпідрозділу СБУ, а гроші виявились помічені люмінесцентною речовиною.

Як повідомили у прес-групі Управління СБУ в Івано-Франківській області, за фактом одержання хабара порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України, що передбачає покарання у вигляді штрафу від семисот п'ятдесяти до однієї тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі