друкувати


Івано-Франківщина: Виплата пенсій розпочалася згідно із затвердженим графіком

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-04 02:02:07
4 лютого на брифінгу з місцевими засобами масової інформації начальник головного управління Пенсійного фонду України в області Петро Данилюк повідомив про стан справ з виплатою пенсій громадянам краю. "Виплата пенсій розпочалася згідно із затвердженим графіком", - зазначив він, повідомляє головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.

Петро Васильович подякував платникам страхових внесків за своєчасне внесення першочергових платежів до бюджету Пенсійного фонду України, що дало змогу органам Пенсійного фонду України в області перевиконати план власних надходжень та провести виплати відповідно до Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування".

Від сьогодні, зазначив він, розпочалася виплата пенсій згідно із затвердженим графіком. Для цього Пенсійний фонд провів перерахунки коштів у місцеві поштові відділення зв’язку та установи банків. Зокрема, фінансування відбулося з випередженням графіка: для поштових відділень зв’язку – понад 25 млн грн при потребі 12 млн 803 тис. грн, для установ банків – близько 10,5 млн грн при потребі майже 5,6 млн грн.

У разі порушення графіка виплат пенсій Петро Васильович попросив звертатися в територіальні управління або безпосередньо на "гарячу" телефонну лінію (№ 3-11-52) головного управління Пенсійного фонду України в області.

Обговорити на форумі