друкувати


Мешканець Прикарпаття скоїв низку пограбувань жінок на вулицях

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-03 02:26:36
У місті Надвірній Івано-Франківської області взято під варту 25-річного мешканця одного з сіл цього району. Працівники міліції декілька днів вистежували в райцентрі особу, яка за однакових обставин скоїла низку пограбувань жінок на вулицях. Зазвичай невідомець вихоплював з рук або жіночу сумочку, або мобільний телефон.

Зусилля оперативників карного розшуку увінчалися успіхом у неділю 31 січня. У вечірній час на одній з вулиць Надвірної міліціонери затримали зловмисника. Можливо, цим попередили ще один злочин, адже молодик недаремно приїжджав до міста з села саме надвечір, повідомляє СГЗ УМВС в Івано-Франківській області.

У ході подальших заходів правоохоронці відшукали речові докази, зокрема, у затриманого було вилучено речі потерпілих. Як повідомив начальник Надвірнянського райвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Роман Чекмарьов, на сьогодні задокументовано причетність заарештованого чоловіка до вчинення щонайменше п’яти пограбувань. Прикметно, що у двох випадках міліціонери самі встановлювали осіб потерпілих, які раніше не зверталися в міліцію з заявами про скоєння відносно них злочинів.

Що ж до підозрюваного, то він не вперше потрапляє до рук правоохоронців. У 2004 році його вже засуджували за пограбування людини. Щоправда, тоді суд був прихильним до юнака, врахувавши його молодий вік. Натомість зараз штрафом вочевидь не минеться. За грабіж передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Обговорити на форумі