друкувати


Виборчі дільниці Івано-Франківська готові до проведення повторного голосування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-02 03:30:33
Як доповіла сьогодні під час оперативної наради начальник управління організаційно-інформаційної роботи Ганна Галіпчак, відповідно до Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення повторного голосування з виборів Президента України 07.02.2010 р. передвиборна агітація розпочалася 26 січня і завершується о 24 годині 05.02.10 р.

З 00 годин 06.02.10 р. повинна бути знята вся передвиборна агітація.

Направлено 20.01.2010 р. листи керівникам установ, організацій про збереження кабін для таємного голосування, скриньок для голосування (стаціонарних і переносних), сприяння в підготовці до проведення другого туру виборів Президента України.

Для належної роботи дільничних виборчих комісій надано приміщення, телефонні лінії та телефонні апарати, сейфи або металеві шафи, засоби пожежної безпеки, медаптечки. Здійснюється контроль за станом освітлення прилеглих до виборчих дільниць територій та санітарним станом.

Направлено листа голові обласної ради п.І.Олійнику щодо сприяння в забезпеченні енергоносіями приміщення НД "Просвіта", в якому розміщена виборча дільниця.

Для збору інформації про хід голосування 07.02.10 р. створена робоча група на виконання доручень голови ОДА, повідомляє прес-служба Івано-Франківського МВК.

Обговорити на форумі