друкувати


"Локомотив" придбає Алієва в розстрочку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-01 02:29:37
Рада директорів московського "Локомотива" прийняв принципове рішення про купівлю 24-річного півзахисника київського "Динамо" Олександра Алієва.

Президент "залізничників" Микола Наумов негайно зв'язався по телефону зі своїм українським колегою Ігорем Суркісом, щоб відновити перервані після Нового року переговори. Той погодився відпустити футболіста, який не приховує бажання грати під керівництвом Юрія Сьоміна, і навіть виявив готовність надати "Локо" розстрочку: половину з 8 млн євро московський клуб виплатить відразу, половину - в 2011 році, повідомляє Взгляд.

"Локомотив" звернувся до нас в кінці минулого тижня з найбільш конструктивною за весь період переговорів пропозицією. Трансферна вартість Алієва залишиться незмінною: ми готові корегувати лише терміни платежів.

З урахуванням того, що Валерій Газзаєв не може гарантувати Саші місце в складі і не робить кроків до того, щоб йому відмовити, футболіст майже напевно зробить вибір на користь зміни клубу. У Москві його чекає тренер, що дає гарантії, і це для Алієва теж вагомий чинник", - наводить слова Суркіса" Спорт-Експрес".

Обговорити на форумі