друкувати


В Івано-Франківську стартує проект "Банк ідей"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-01 11:08:57
Першого лютого 2010 року в Івано-Франківську стартує проект "Банк ідей". Його організатори, Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області та Громадський рух "Молодь за зміни", стверджують, що теза "залучення ідей та потенціалу молоді до процесу державотворення" з цього дня отримує право на життя. Адже саме з неї розпочинаються всі нормативні документи, які стосуються молодіжної політики.

Координатор проекту, в.о. заступника голови Молодіжної адміністрації Уляна Івасишин проінформувала: "Основна мета проекту – залучення ідей молоді до розбудови області, окремих громад, реалізація молодіжної політики в населених пунктах Прикарпаття, повідомляє Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Для того, щоб запропонувати свою ідею, необхідно її відповідним чином оформити (проблема, яку ідея вирішує, мета, зміст, очікувані результати) та надіслати листом на адресу Молодіжної адміністрації: 76004, м.Івано-Франківськ, вул.Грушевського, 21, каб.640, Молодіжна адміністрація або електронною поштою: ma2020@ukr.net ".

Організатори проекту розглянуть кожну ідею. Всі вони будуть донесені до керівників райдержадміністрацій та міськвиконкомів через районні молодіжні адміністрації та молодіжні міськвиконкоми. Найкращі та найцікавіші ідеї будуть втілені в життя.

За словами Голови Молодіжної адміністрації Володимира Олійника "задум "Банку ідей" виник у зв’язку з тим, що неодноразово від молоді на адресу МА вже надходили різні ініціативи: "Молодіжний екологічний патруль", конкурс "ТОП-100 молодіжних лідерів Прикарпаття", конкурс "Молодий підприємець року", "Введення штрафів для винних у дитячому і підлітковому алкоголізмі", а 10 лютого відбудеться реалізація однієї з них – "Перший політслем в Івано-Франківську" на тему: "Моє ідеальне місто", що проводитиме ГР "Молодь за зміни."

Обговорити на форумі