друкувати


Податкова міліція Прикарпаття відзначила своїх ветеранів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-01 10:24:17
Днями перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПА в Івано-Франківській області полковник податкової міліції Василь Андрішак в урочистій обстановці вручив посвідчення та нагрудний знак "Ветеран податкової міліції" ветеранам Богдану Лазоришину, Михайлу Вінтоняку, Василю Берладіну, Василю Струмінському.

Вітаючи ветеранів податкової міліції Василь Андрішак зазначив, що це заслужене визнання їхньої нелегкої праці на благо держави. Також Василь Васильович побажав ветеранам доброго здоров’я, щастя і достатку на довгі роки. Працівники обласного апарату Управління податкової міліції, а це здебільшого молоді офіцери, подарували ветеранам свої жваві оплески, повідомляє відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян.

Згідно Закону України "Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист", який вступив в дію з 1 січня 2010 року, ветеранами податкової міліції визнаються громадян України, які бездоганно прослужили в податковій міліції 25 і більше років у календарному або 30 та більше років у пільговому обчисленні (з яких не менше 20 років становить вислуга у календарному обчисленні) і звільнені в запас або у відставку відповідно до законодавства України.

Обговорити на форумі