друкувати


До України повертаються снігопади й заметілі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-02-01 09:35:31
Найближчої доби погоду в Україні визначатиме волога і відносно тепла повітряна маса, що переміщається з Балкан. Пройде сніг, вранці, вдень у західній частині місцями сильний, завірюха, в південній частині мокрий сніг і дощ, вночі подекуди ожеледь, туман, повідомляє Укргідрометцентр.

На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, у західних областях північний, 7-12 м/с, у Карпатах пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 4-9 градусів морозу, на Прикарпатті і півночі Лівобережжя місцями 10-14 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла, в південних областях вночі 0-5 градусів морозу вдень 3-8 градусів тепла, в Криму вночі 1-5 градусів тепла, вдень 6-11 градусів тепла.

У Києві - сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 4-6 градусів морозу, вдень 0-2 градусів тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 31 січня найвища температура була 7,1 градусів у 1983 р., найнижча -25,0 градусів у 1941 р.

У понеділок,1 лютого, очікуються складні погодні умови: вночі сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, в південних і центральних областях місцями з дощем, ожеледь, туман, вдень у західній половині ослаблення опадів і явищ, у східній половині мокрий сніг і дощ (на півдні Лівобережжя переважно дощ), місцями ожеледь; у Криму вночі і вдень дощі, вночі в горах з мокрим снігом, місцями сильні опади.

Температура вночі і вдень у західних областях 3-8 градусів морозу (у Карпатах вночі 7-12 градусів), на решті території від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла (вночі в східних областях 2-7 градусів морозу, вдень у південних областях 1-6 градусів тепла); у Криму вночі 1-6 градусів тепла (у горах близько 0 градусів), вдень 7-12 градусів тепла.

Вітер в Україні південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с, завірюхи, сніжні занесення.

На дорогах ожеледиця.

У Києві 1 лютого складні погодні умови: вночі сильний, вдень помірний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с, завірюхи. На дорогах ожеледиця, повідомляє forUm.

Обговорити на форумі