друкувати


На Прикарпатті вшановували ветеранів пожежної охорони

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-30 11:18:04
У відповідності до відомчого наказу Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимира Миколайовича Шандри вже другий рік поспіль в Україні 29 січня вшанували ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони – людей, котрі кращі роки свого життя віддали мужній та героїчній професії.

З цієї нагоди урочисті заходи відбулися і в Головному управлінні МНС в області. Головний рятувальник області генерал-майор служби цивільного захисту Микола Васильович Джумаджук тепло привітав ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони Прикарпаття, подякувавши їм за багаторічну сумлінну працю заради безпеки життя людей. Він та відзначив, що теперішнє покоління пожежників-рятівників своїм становленням та професійним ростом завдячує саме їм, сивочолим ветеранам, представникам кращої когорти пожежництва краю, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

За довголітню сумлінну працю та вагомий внесок у виховання молодого покоління пожежників-рятівників у дусі патріотичного ставлення до державної справи і сумлінного виконання службових обов’язків та з нагоди Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони згідно наказів МНС України та ГУ МНС в області ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони Прикарпаття було нагороджено почесними грамотами МНС, нагрудним знаком Головного управління "За заслуги" та грошовими преміями. В свою чергу ветерани пожежної служби висловили на адресу керівництва Головного управління МНС в області слова вдячності за теплий прийом, за те, що їх пам’ятають та шанують. А на згадку, як годиться, було колективне фото. Не оминули цього дня увагою і тих ветеранів, хто через похилий вік та слабке здоров’я не зміг взяти участь в урочистих заходах.

Обговорити на форумі  друкувати