друкувати


Прикарпатські еменесники — найприязніші

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-29 11:58:03
Головне управління МНС в області визнано номінантом Всеукраїнського конкурсу "Приязна адміністрація".

Постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 року №933 започатковано проведення Всеукраїнського конкурсу "Приязна адміністрація". Мета Конкурсу – підвищення якості надання послуг центральними та місцевими органами влади, узагальнення та поширення кращого досвіду з питань якості державних (адміністративних) послуг та своєчасності їх надання, пропаганда та підвищення престижу державної служби та державного службовця. Як повідомляється на сайті Управління Головдержслужби України в Івано-Франківській та Чернівецькій областях завершено проведення Всеукраїнського конкурсу "Приязна адміністрація" – 2009, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

За результатами аналізу і узагальнення відомостей, наведених в анкетах учасників Конкурсу, анкетах споживачів послуг та за результатами проведеної перевірки експертними групами територіальними організаційними комітетами визначено переможців Всеукраїнського конкурсу "Приязна адміністрація" у Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

На Івано-Франківщині у номінації "Територіальні органи центральних органів виконавчої влади" визнано переможцем - Головне управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі