друкувати


Надвірнянська "Карпатська зима"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-28 02:26:50
Пошук додаткових резервів надходжень є дуже актуальним в цей кризовий період. Запровадження регіональної програми "Карпатська зима" дало можливість провести додаткові заходи щодо залучення до оподаткування та сплати податків.

Протягом січня 2010 року працівниками сектору контрольно – перевірочної роботи ДПІ в Надвірнянському районі проводились обстеження суб’єктів господарювання готельного бізнесу та громадського харчування, які спеціалізуються з надання послуг під час зимового курортного сезону, повідомляє ДПІ в Надвірнянському районі.

Виявлено неоформленого належним чином найманого працівника у сфері громадського харчування СПД "Г". Матеріали передано в Івано– Франківській відділ державної інспекції по праці для притягнення до відповідальності згідно законодавства про працю.

Під час чергування на ринках Надвірнянського району до адміністративної відповідальності притягнуто 10 громадян, які здійснювали продаж новорічних ялинок та новорічних прикрас та 2 громадян, які здійснювали без державної реєстрації торгівлю промисловими товарами, в т.ч. новорічними прикрасами. Матеріали перевірки по двох громадянах направлено до Надвірнянського районного суду для винесення постанови. Крім того видано 1 одноразовий патент громадянину, який мав намір здійснювати торгівлю новорічними прикрасами на суму 0,1 тис.грн.

За результатами 4-ох оперативних перевірок застосовано штрафних санкцій на загальну суму 6,0 тис.грн. Також залучено до оподаткування двох СПД по збору за користування водними ресурсами та по збору за геологорозвідувальні роботи.

Обговорити на форумі