друкувати


GM запропонувала пільги власникам "проблемних" автомобілів Toyota

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-28 11:24:28
Американський автомобілебудівний концерн General Motors (GM) запропонували ряд пільг власникам автомобілів Toyota в США, передає Associated Press.

Таким чином, GM хоче заохотити потенційних покупців, які, можливо, захочуть позбавитися від придбаних автомобілів японського виробника з несправністю педалі газу, повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, GM готовий запропонувати безпроцентний кредит строком на 60 місяців на більшість своїх моделей. Концерн також обіцяє власникам автомобілів конкуруючої компанії "додати" 1 тис. дол. до первинного внеску на автомобілі GM і виплатити їм таку ж суму за дострокове погашення кредиту. Пропозиції діятимуть до кінця лютого 2010 р.

Напередодні японська Toyota Motor оголосила про те, що припиняє продаж на ринку США восьми моделей автомобілів з виявленими дефектами педалі газу. Відповідне рішення в Toyota ухвалили після недавнього відклику із Сполучених Штатів 2,3 млн автомобілів. Основною проблемою тоді стало можливе застрявання педалі газу автомобіля в килимовому покритті. Восени 2009 р. Toyota була вимушена відкликати 3,8 млн машин з ринку США з тієї ж причини.

Обговорити на форумі