друкувати


У квітні до Варшави переїжджає Штаб УЄФА з організації Євро-2012

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-25 07:14:39
Понад сто осіб, відряджених Європейським футбольним союзом, прибуде до Варшави в квітні цього року. Штаб працюватиме в одному з будинків на алеї Івана Павла II, там само, де перебуває офіс фінансовного УЄФА товариства Euro 2012 Polska.

"Ми обрали Варшаву, а не Київ, передусім з двох причин. По-перше, польська столиця знаходиться більш-менш на півдорозі між Ніоном, де розташовується штаб-квартира УЄФА та Києвом. Крім того Варшава розташовується на території Європейського Союзу", - заявив керівник Департаменту планування в Директораті УЄФА з питань підготовки до Євро-2012 Педро Корреа, повідомляє Польське радіо.

"До Польщі буде перенесено такі послуги, як справа розповсюдження квитків, протокольні та акредитаційні питання, управління проектами а також частину бюджету чемпіонату. Зі Швейцарії приїдуть десять осіб, які мають досвід в організації великих турнірів. Крім того УЄФА залучить до роботи приблизно 100-особовий персонал, також з Польщі та України", - повідомив Педро Корреа, який організовував футбольні Чемпіонати Європи в 2004 і 2008 роках.

Обговорити на форумі