друкувати


Змінено умови конкурсу "Податки очима дітей – 2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-25 05:05:50
Всеукраїнський конкурс дитячої творчості "Податки очима дітей" започаткований ДПА України для сприяння вивчення та розуміння підростаючим поколінням ролі, значення та місця податків у житі держави і суспільства.

З 1 січня розпочався перший етап цього конкурсу, який проводиться на рівні державних податкових інспекцій у районах та містах області, повідомляє Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Івано-Франківській області.

У Всеукраїнському конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів двох вікових категорій: 9-12 років (І категорія), 13-16 років (ІІ категорія).

Конкурс проводиться за кількома напрямами дитячої творчої діяльності з податкової тематики: художні твори, твори декоративно - прикладного мистецтва та літературні твори.

На конкурс приймаються тільки індивідуальні творчі роботи. Роботи, надіслані на конкурс, не рецензуються та не повертаються авторам.

Творчі роботи можна надавати до державних податкових інспекцій за місцем проживання до 1 квітня 2010 року. Роботи переможців районного рівня будуть приймати участь у обласному етапі конкурсу на рівні ДПА в області, переможці якого візьмуть участь у заключному етапі конкурсу на рівні ДПА України.

За додатковою інформацією щодо умов конкурсу та вимог до оформлення робіт можна звертатися у підрозділи масово – роз’яснювальної роботи та звернень громадян державних податкових інспекцій, а також на веб-сайт ДПА України (www.sta.gov.ua) та ДПА в області (www.odpa.if.ua), розділ "Податки очима дітей".

На фото: малюнок Рудик Галини
Обговорити на форумі