друкувати


На Прикарпатті протягом вихідних надійшло 144 заяви про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-25 04:24:10
Протягом вихідних днів у міськрайоргани внутрішніх справ краю надійшло 144 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі 20 крадіжок, 17 фактів заподіяння тілесних ушкоджень, 5 шахрайств. Один раз з незаконного володіння вилучалася зброя, задокументовано 2 наркозлочини. Вісім злочинів викрито у сфері економіки.

Співробітники Тисменицького райвідділу міліції у суботу затримали місцевого жителя, якого обґрунтовано підозрюють у вчиненні кількох крадіжок свійської живності. Як виявилося, 36-річний сільський мешканець протягом останніх місяців спромігся викрасти курей та кроликів щонайменше з 5 господарств. Зараз вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

А напередодні в цьому ж районі було затримано кількох осіб, які викрали з новобудови електроінструменти на суму майже 3 тисячі гривень. Серед затриманих – троє жителів Закарпаття та двоє прикарпатців. Четверо з них вже мають судимості. За цим фактом порушено кримінальну справу, підозрювані перебувають під вартою та перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів.

За підозрою у вчиненні крадіжки у поле зору івано-франківських розшуківців потрапив 26-річний житель обласного центру. Молодик, як встановлено, днями у приміщенні крамниці викрав мобільний телефон. У підозрюваного вилучено речовий доказ скоєння злочину.

Протягом вихідних днів прикарпатські правоохоронці виявили шість фактів незаконного полювання. У кожному випадку у браконьєрів вилучалася мисливська зброя.

У Верховинському районі в лісовому масиві працівники міліції затримали 22-річного місцевого жителя, у якого вилучили карабін невстановленого взірця та набої до нього.

Співробітники міліції продовжують викривати факти реалізації фальсифікованих спиртних напоїв, в тому числі через торгівельну мережу. Зокрема, в Городенківському районі в одному з магазинів міліціонери вилучили з продажу 62 пляшки підробленої горілки. А в сільській крамниці Галицького району правоохоронці виявили 20 пляшок спиртних напоїв з ознаками підробки.

У минулі вихідні на Прикарпатті трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, повідомляє CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі