друкувати


Програма "Карпатська зима" – діє

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-25 11:06:00
З метою запобігання фактів порушення порядку торгівлі, працівниками ДПІ в Галицькому районі здійснюється постійний контроль за суб’єктами господарювання сфери торгівлі, громадського харчування та послуг.

Протягом січня–грудня 2009 року в Галицькому районі проведено 118 перевірок щодо контролю за здійсненням розрахункових операцій у сфері готівкового та безготівкового обігу СГД , при цьому у всіх випадках встановлено порушення. За матеріалами перевірок застосовано штрафних санкцій на суму 198,1 тис. гривень, повідомляє ДПІ в Галицькому районі.

Найбільш типовими порушеннями, що виявляються в ході проведення перевірок, є порушення порядку проведення розрахунків (не проведення розрахункової операції через реєстратор розрахункових операцій, не застосування при розрахунках розрахункової книжки та книги обліку розрахункових операцій та незабезпечення відповідності сум готівкових коштів на місці проведення розрахунків сумі коштів за звітом РРО чи виписаними РК з початку побочого дня).

Крім того, працівниками оперативного контролю ДПІ в Галицькому районі в рамках регіональної програми "Карпатська зима" в грудні 2009 року проведено перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері громадського харчування. В результаті виявленні порушення обліку готівкових розрахунків. Штрафні санкції склали 5,2 тис.гривень.

Обговорити на форумі