друкувати


Урочисте відкриття ІІ Міжнародного проекту "Новосоляда-2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-23 10:02:32
Днями в місті Нова Суль Любуського Воєводства Республіки Польща пройшов міжнародний турнір з футзалу, що відбувався в рамках ІІ польсько-німецько-українського освітянського проекту "Новосоляда-2010".

Івано-Франківські заклади освіти представляли футбольна команда дівчат ДЮСШ №3 та шкільна футбольна команда хлопців із СШ №1. Під час урочистого відкриття ІІ Міжнародного проекту "Новосоляда-2010", на якому були присутні староста повіту Малгожата Лаховіч-Муравська, віце-староста Юзеф Сушинський, головний спеціаліст управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Ігор Валько, директор Івано-Франківського природничо-математичного ліцею Мирослав Бідичак, директор Івано-Франківської ЗШ №16 Микола Івануляк, представники польських ЗМІ, учні та вчителі партнерських шкіл з Польщі (м.Нова Суль), Німеччини (м.Феркінфільд) та України (м.Івано-Франківськ), повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Староста Новосольського Повіту передала для вручення міському голові м. Івано-Франківська зібрану силами "Червоного Хреста" та "Карітаса" благодійну допомогу в сумі 305 євро, що за взаємною згодою буде передана на лікування Чемпіонки Європи зі спортивної гімнастики Яни Дем’янчук, а директор ліцею №1 "Електрик" Гжегож Кьонігсберг вручив кошти, які добровільно зібрали учні його школи для допомоги своїм українським партнерам: ЗШ №23 – 1027 злотих, Микитинецькій ЗШ – 520 злотих. Згодом розпочалися спортивні змагання, що тривали до 15 січня. В результаті наші дівчата зайняли І місце, а хлопці посіли ІV місце.

Обговорити на форумі