друкувати


ДАІ закликає по можливості утримуватися від поїздок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-22 04:51:48
Протягом минулої доби на переважній частині країни спостерігалися опади у вигляді снігу (Вінницька, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька області та м. Севастополь), утворення місцями ожеледиці ( Вінницька, Дніпропетровська, Закарпатська, Херсонська області, м. Київ), сніговий накат (Автономна Республіка Крим, Дніпропетровська, Рівненська, Тернопільська, Херсонська, Чернігівська області, м. Севастополь). Температура повітря вночі: від 2 градусів тепла (м. Севастополь, Автономна Республіка Крим) до 22 градусів морозу (Харківська, Сумська та Чернігівська області).

Обмежувався рух автомобільного транспорту на території Миколаївської області.

У зв'язку з сніговими переметами обмежено рух транспортних засобів на ділянках автомобільної дороги Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, км 175 - км 189 та км 192 - км 200, та автомобільної дороги Арбузинка-Єланець-Нова Одеса, км 90 - км 92 та км 102 - км 105.

3 метою запобігання ускладнень у дорожньому русі та попередження скоєння дорожньо-транспортних пригод за умов незадовільного стану доріг в регіонах задіяно 2563 одиниці спеціальної техніки.

На посадових осіб дорожніх (комунальних) служб складено 74 адміністративні протоколи та видано 66 приписів (вимог) на усунення виявлених недоліків.

Інформація про дорожньо-транспортні пригоди, супутньою причиною яких була зимова слизькість або сніговий накат, не надходила.

Найближчим часом очікується подальше зниження температури на всій території держави, на дорогах ожеледиця, в окремих регіонах сніг, повідомляє Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Департамент Державтоінспекції МВС України звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції, рухайтеся лише з увімкненими габаритними вогнями, ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями, при виборі швидкості руху враховуйте погодні умови, чітко дотримуйтеся вимог Правил дорожнього руху та дорожніх знаків.

Одночасно закликаємо по можливості утримуватися від поїздок на далекі відстані автомобільним транспортом.

Обговорити на форумі