друкувати


Івано-Франківськ: За прагнення до знань — подарунки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-22 03:16:05
Уже вдруге в Івано-Франківську відбувся розіграш призів серед випускників шкіл, які зареєструвалися на пробне тестування.

Через те, що минулого разу подарунки дісталися мешканцям Києва та Черкащини, на Прикарпатті вирішили провести ще одну своєрідну лотерею між юними жителями краю. В результаті розіграшу два мобільні телефони отримали яремчанські школярі Михайло Мельник і Тарас Семенюк. А щасливою ноутбука стала школярка природничо-математичного ліцею з Івано-Франківська.

За словами голови Івано-Франківської облради Ігоря Олійника, при першої лотереї, коли брали участь школярі з усієї України, і виграли не прикарпатці. було вирішено розіграти призи й для дітей області. "Мета проекту — привернути увагу юних до пізнавальних можливостей Інтернету", — говорить директор регіонального центру оцінювання якості знань Богдан Томенчук. До речі, організатори розіграшу призів сказали, що дарувати дорогі подарунки за прагнення до знань вони будуть постійно. Усього в області зареєструвалося 213 учасників пробного незалежного тестування.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі