друкувати


В Івано-Франківську проведено розіграш конкурсу "Поштарики Діда Мороза"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-22 11:14:38
Днями в Івано-Франківській дирекції УДППЗ "Укрпошта" проведено розіграш серед учасників конкурсу дитячого малюнку "Поштарики Діда Мороза".

Розіграш відбувся на центральній вулиці міста біля адмінбудинку дирекції, повідомляє Івано-Франківська ОДА.

На це дійство завітали і представники місцевих ЗМІ: "Галичина", "Репортер". Зібралося багато мешканців міста, які з цікавістю споглядали за розіграшем та дивилися на дитячі малюнки, які були розміщені на стендах. Компетентне журі під головуванням Євгенії Семак, заступника директора дирекції, розглянуло всі 100 конкурсних малюнків і визначило переможця конкурсу - Дмитра Шайко, учня 4-Б класу Рожнятівської школи І-ІІІ ступенів, Рожнятівського району. Всі діти, які надіслали свої малюнки на конкурс, отримають різні сувеніри, подарунки поштою.

Підводячи підсумки конкурсу, було наголошено, що в Новий рік Укрпошта вступила з новим гаслом: "Укрпошта не має межі – це місток від душі до душі!" Незважаючи на технічний прогрес, пошта була, є і буде ланцюжком єднання людських сердець і доль, що і було відображено в дитячих конкурсних малюнках.

У такому поштовому активному спілкуванні - діти, які взяли участь у конкурсі, у своїх малюнках і листах, пов’язаних з поштовою новорічно-різдвяною тематикою, зобразили світ поштового зв’язку, своє бачення ролі пошти в сучасному житті. також її майбутнє. Таке спілкування привертає увагу не тільки дітей, а й дорослих до важливості листування у житті людини, до переваг живого слова в сучасному світі електронної віртуальності.

Дирекція висловлює щиру подяку за спонсорську допомогу для придбання подарунків фірмам "Терра-ІВ", "Сако", лотерей "Лото забава" та "Патріот".

Обговорити на форумі