друкувати


Коломийська оДПІ: Кому свято, кому — робота

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-18 04:39:56
У передсвяткові та святкові дні Коломийською оДПІ створено 12 мобільних групи з числа працівників управління оподаткування фізичних осіб, відділу податкового контролю юридичних осіб та сектора контролю за розрахунковими операціями для проведення перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, в т.ч. через кіоски, лотки; надають послуги у сфері громадського харчування, при цьому використовують працю найманих осіб без відповідного їх документального оформлення.

Проведено 20 перевірок, встановлено 17 порушень, донараховано 18,6 тис. грн штрафних санкцій, складено три протоколи за неналежне ведення книги обліку доходів та витрат, виявлено двох неоформлених найманих працівників.

Також діяли дві робочі групи для проведення перевірок міських ринків. Складено два протоколи за неналежне ведення книги обліку доходів та витрат, виписано дев’ять одноразових патентів на 0,5 тис. грн, — повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Коломийської оДПІ.

Джерело: "Вільний голос"
Обговорити на форумі