друкувати


Перегінськ: Розслідування злочину триває…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-18 03:41:54
Рожнятівським райвідділом міліції порушено та ретельно розслідується кримінальна справа за фактом вчинення особливо злісного хуліганства групою осіб. У ніч на 9 січня в селищі Перегінську після дискотеки виник конфлікт, який переріс у групову бійку.

На місці події працює слідча група Рожнятівського райвідділу міліції та слідчого управління УМВС України в Івано-Франківській області. П’ятеро учасників бійки вже затримані і перебувають під вартою, повідомляє CЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

Однак, як повідомили в Рожнятівському райвідділі міліції, по мірі розслідування кримінальної справи і з’ясування детальних обставин вчинення хуліганських дій така ж міра запобіжного заходу очікує ще декількох осіб. З метою об’єктивного та всебічного розслідування кримінальної справи міліція з’ясовує усі обставини вчинення злочину та умови і причини, що призвели до бійки.

Спільно із громадськими організаціями та активом селища проводяться заходи щодо переконання свідків злочину надати детальні покази, які допоможуть притягнути злочинців до відповідальності. Кримінальним кодексом України за вчинення хуліганства із застосуванням предметів, спеціально пристосованих або заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень, передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Обговорити на форумі