друкувати


Вибори-2010 на Коломийщині: Як виглядає перша п’ятірка за кількість голосів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-18 03:37:51
Як поінформував голова ОВК Іван Григорук, передані дільничними комісіями протоколи та документацію, ОВК стовідсотково прийняло, розглянуло, але в силу фізичного перевантаження та з метою недопущення помилок при підведенні остаточних підсумків голосування, було прийнято рішення про перерву у засіданні ОВК, яке продовжиться у вівторок, о 12 год.

Після звірки цифрових показників буде складено протокол, офіційно затверджений до вимог законодавства та доправлено його в ЦВК транспортним засобом у супроводі працівника правоохоронних органів.

За словами І.Григорука, офіційні спостерігачі під час виборчого процесу не виявили злісних порушень, однак мали місце незначні, радше технічного характеру похибки, на які було оперативно відреаговано.

За попередніми даними явка виборців на Коломийщині становить 66%, правом проголосувати вдома скористались понад п’ять тисяч виборців. За кількістю набраних голосів на Коломийщині перша п’ятірка виглядає так. Лідирує кандидат у президенти Юлія Тимошенко, друге місце посідає Арсеній Яценюк, третє — Віктор Ющенко, четверте — Віктор Янукович, п’яте — Олег Тягнибок.

Джерело: "Вільний голос"
Обговорити на форумі