друкувати


У запрошенні помилка: Обов’язково прийдіть на виборчу дільницю до виборів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-14 10:58:29
Згідно з Законом України "Про державний реєстр" та Законом України "Про вибори президента України" паспортні підрозділи міліції Прикарпаття здійснили значний обсяг роботи щодо приведення у відповідність списків виборців, які проживають на території області. На сьогодні всі списки, які були надані на опрацювання паспортній службі, повністю відпрацьовані, відкореговані і спрямовані у відділ ведення реєстру виборців.

Водночас у зв’язку з тим, що за основу формування списків виборців були взяті списки 2006 року, коли проводилися вибори до Верховної Ради України, у теперішніх списках можливі деякі неточності чи помилки технічного характеру.

Паспортна служба міліції звертається до громадян з проханням особисто прийти на виборчу дільницю до дня проведення виборів для уточнення своїх даних у разі, якщо у запрошенні на вибори ви помітили технічну помилку чи то у прізвищі, імені, по батькові, чи неправильно вказаний номер помешкання. Так само слід звертатися на виборчу дільницю, якщо вам узагалі не надійшло запрошення, повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі