друкувати


У США марихуану дозволили використовувати в лікувальних цілях

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-12 03:28:01
Влада американського штату Нью-Джерсі дозволила людям з важкими захворюваннями купувати до 57 грамів марихуани в лікувальних цілях. Законопроект схвалений законодавчим органом штату.

За даними Associated Press, зараз проект закону, відправлений на підпис губернатору Нью-Джерсі Джону Корзіну. Документ дозволяє людям з важкими захворюваннями, такими як СНІД, рак, розсіяний склероз, набувати до 57 грамів марихуани в місяць під контролем держави, повідомляє Взгляд.РУ

Незважаючи на те, що з документа вилучено ряд сумнівних положень, наприклад, дозвіл пацієнтам, що знаходяться на лікуванні вирощувати марихуану, опоненти законопроекту все ж побоюються, що він призведе до зловживань.

Влітку 2009 року 80% жителів Окленда висловилися за введення в Каліфорнії податку на використання марихуани в медичних цілях. Таким чином, Окленд стане першим містом в США, який буде отримувати такі податкові відрахування.

Бізнесу, пов'язаному з використанням марихуани в медичних цілях, доведеться виплатити в 2010 році більше 350 тис. доларів.

Обговорити на форумі