друкувати


Індус став подавати ознаки життя на столі патологоанатома

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-12 03:27:05
В Індії важко постраждалий у результаті ДТП водій мотоцикла був відправлений до моргу як загиблий, але на столі патологоанатома він став подавати ознаки життя. Про це повідомив родич потерпілого, який доглядає за пораненим у лікарні.

За його словами, інцидент стався 25 грудня. Того дня 30-річний Сусанта Део їхав на мотоциклі і врізався в тракторний причіп. Він отримав травму голови та перелом ноги і в несвідомому стані був доставлений до найближчої лікарні. Черговий лікар вирішив, що чоловік загинув, і відправив тіло в морг, повідомляє Газета.ua.

Коли патологоанатом приготував свої інструменти для розтину, він з подивом виявив, що 30-річний "покійник" подає ознаки життя. Після цього Сусанту терміново перевезли до лікарні районного центру Каттак.

Там нещасний переніс операцію на голові. "Сусанта почуває себе краще і навіть розмовляє. Тепер йому потрібно перенести операцію на нозі", - розповіло джерело.

Як повідомляється, поліція завела кримінальну справу на лікаря за халатність і вивчає обставини цієї справи.

Нагадаємо, у 2008 році медики півтори години продовжували померлому 45-річному французу непрямий масаж серця, щоб підтримати життєздатність органів для трансплантації. Однак коли трансплантологи приступили до операції з вилучення органів, чоловік ожив.

Обговорити на форумі