друкувати


Стихія тримає Україну в облозі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-09 10:48:54
В Україні через погодні умови знову скасовуються кілька рейсів на автобусних маршрутах, найбільше – у Чернігівській і Житомирській областях.

Як повідомляє прес-служба Міністерства транспорту і зв'язку України у суботу вранці, у Чернігівській області скасовано 149 автобусних рейсів, у Житомирській області - 85, у Луганській - 12, у Сумській області - 1 рейс. Упродовж доби було закрито 275 рейсів на 118 автобусних маршрутах.

Разом з тим, за інформацією Мінтрансу, автовокзали і автостанції працюють у звичайному режимі. Проїзд на автомобільних дорогах державного і місцевого значення забезпечено.

Тим часом, покриття на автодорогах державного значення у більшості областей мокре. На автодорозі державного значення у Чернігівській області - "сніжна каша", інформує Мінтранс.

Автодороги місцевого значення у більшості областей засніжені, у Луганській і Запорізькій областях місцями ожеледиця, тільки у південних та центральних областях, а також у Чернівецькій, Закарпатській, Харківській і Житомирській стан покриття доріг мокре, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як інформує Мінтранс, станом на 08:00 суботи у Волинській і Чернігівській областях місцями йде невеликий сніг, у Житомирській області - сніг і дощ, у Луганській, Київській та Закарпатській областях - місцями дощ. Туман спостерігається у Сумській, східних, центральних та південних областях.

На перевальних ділянках доріг у Карпатах без опадів. У Криму на Ангарському перевалі (проходить автодорога Сімферополь-Ялта) - туман.

На автодорозі М-05 Київ-Одеса - туман, у Київській області місцями невеликий дощ.

Крім того, через відсутність електроенергії у Черкаській області без зв'язку залишаються 6 населених пунктів, не працюють 4 сільських АТС ВАТ "Укртелеком".

Морські торгові порти північно-західної частини Чорного моря (порт Білгород-Дністровський, порт Одеса) через туман працюють з обмеженнями.

За оперативними даними Мінтрансу, станом на 08:00 суботи серйозних порушень у функціонуванні об'єктів транспортного комплексу і зв'язку (залізничного, авіаційного, морського, автомобільного транспорту, метрополітену і підрозділів Держспецтрансслужби) через погіршення погодних умов в Україні не відбулося, повідомляє forUm.

Обговорити на форумі