друкувати


Коломийська ЗОШ №5 в переддень Нового Року запросила "Крокус"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-31 01:21:00
Вже увійшло в традицією загальноосвітньої школи №5 в переддень Нового Року запрошувати до своєї світлої і гостинної зали дітей та молодих людей з Коломийського благодійного фонду "Крокус".

Це святкове дійство відбувається завдяки відкритим серцям директора Богдана Тадейовича Лазора, вчителя початкової школи Ярослави Іванівни Кучер, вчителів цієї школи і водночас волонтерів "Крокусу" Венц Любові Петрівни і Рутковської Вікторії Петрівни. Та найвагомішу роль в цьому соціальному проекті відіграли учні 3-А класу та їхні батьки, які з повним розумінням важливості заходу підготувалися до спілкування з крокусівцями. Такі події є взаємозбагачуючими, докорінно міняють погляди на людські стосунки, спонукають переосмислити життєві цінності, а це дуже важливо і для господарів свята і для гостей.

Присутні на святі щирими оплесками дякували маленьким артистам за казку, батькам та Ярославі Іванівні в особі Діда Мороза за солодкі подарунки. Хай рік, що прийде, принесе вам багато радості і тепла, спокою і злагоди у родинах, примножить ваш достаток до рівня ваших бажань, вкраплює щодня здоров’я у ваші тіло, душу і думки. Хай щедрими плодами проросте добро, яке ви нині засіваєте, для вашого ж щастя.

Дзень-дзелень! Дзень-дзелень!
Ось прийшов святковий день!
Діти з "Крокусу" радіють,
Всі чекають на подію
І до школи №5
Із усіх кінців спішать.

Третій-А – це діти милі,
Всіх на свято запросили.

Їм учителька й батьки
Помагали залюбки,
Щоб добро перемогло
І пропало в світі зло,

Дітки чарувати вміли,
Всім присутнім душу гріли.
Розтопили на кінець
Холод всіх сумних сердець.
Дід Мороз – червоний ніс
Їм за це сюрприз приніс.

Автор: Любов МАСЕВИЧ, голова Коломийського благодійного фонду "Крокус"
Обговорити на форумі