друкувати


В Івано-Франківському УМВС України презентували книгу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-30 10:39:27
"Закон, честь, професіоналізм" - з такою назвою вийшла у світ чергова книга з серії художньо-публіцистичних видань про служби і підрозділи прикарпатської міліції. У цій книзі розповідається про історію створення та становлення кадрового апарату органів внутрішніх справ Прикарпаття, його керівників, роботу з ветеранами, молодими співробітниками, а також подаються біографічні довідки про людей, котрі значну частину своєї служби присвятили нелегкій і відповідальній роботі кадрового працівника. Доречно сказати, що в цьому році кадрова служба органів внутрішніх справ України відзначила 90-річчя з дня свого створення.

На урочисту презентацію книги авторський колектив і керівництво УМВС України в Івано-Франківській області запросили ветеранів прикарпатської міліції і керівників ветеранських організацій міськрайорганів внутрішніх справ. Начальник УМВС в області генерал-майор міліції Василь Кузнєцов щиро подякував ветеранам за те, що після виходу на пенсію уболівають за роботу своїх наступників, підтримують і допомагають міліцейським колективам мудрою порадою, беруть активну участь у становленні молодого покоління правоохоронців. Власне, ветеранам-кадровикам є чим пишатися, бо у свій час вони добрали і сформували хороший колектив прикарпатської міліції, здатний виконувати якнайскладніші завдання в оперативно-службовій діяльності. Своєю чергою, як відзначив керівник УМВС в області, міліція краю працює так, щоб не було соромно перед людьми, у тому числі й перед тисячами працівників міліції, котрі упродовж десятиліть творили історію міліції Прикарпаття, її авторитет, започатковували і зберігали добрі традиції.

Генерал Василь Кузнєцов вручив ветеранам міліції Валентину Петровичу Правдивому, Ігорю Михайловичу Голинському та Михайлові Йосиповичу Березовському – авторам змістовного ілюстрованого видання – Подяки УМВС в області і побажав здоров’я, натхнення, міцності духу і довголіття усім ветеранам прикарпатської міліції.

Нагадаємо, що весною цього року в УМВС в області було презентовано художньо-публіцистичну книгу про історію і працівників прикарпатського карного розшуку. Торік вийшла з друку книга, присвячена слідчим міліції, а вже зовсім незабаром вийде у світ видання про історію, розвиток і сьогодення підрозділів міліції, котрі дбають про безпеку дорожнього руху.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, СЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі