друкувати


Десять найкращих спортсменів Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-30 10:27:34
Впродовж 2009 року 35 спортсменів Івано-Франківська виконали норматив майстра спорту України. Скарбницю міста поповнили 164 медалі різного ґатунку, з них — 71 золота. Про це йшлося на підсумковій прес-конференції комітету фізкультури і спорту міськвиконкому, на якій також нагородили 10 найкращих спортсменів року.

Отже, за рішенням колегії комітету фізкультури і спорту найкращими спортсменами року стали:

- заслужені майстри спорту: зі спортивної гімнастики — Дарія Згоба, з кікбоксингу — Катерина Соловей;

- майстри спорту України: зі спортивного плавання — Олександр Ісаков, з легкої атлетики — Христина Стуй, з фрістайлу — Надія Діденко;

- майстри спорту міжнародного класу: з легкої атлетики — Андрій Голіней, зі спортивної гімнастики — Яна Дем’янчук, з футболу: Ігор Худоб’як, Микола Ревуцький та Ігор Гребинський.

Відзнаками спорткомітету "За вагомий внесок" нагороджені: головний тренер ФСК "Прикарпаття" Сергій Пташник, директор СДЮШОР №1 зі спортивної гімнастики Людмила Голіневич, директор «Муніципального фізкультурно-оздоровчого центру» Іван Гергелюк та відділення Національного Олімпійського комітету України в Івано-Франківській області. Наприкінці урочистостей — театралізоване дійство з вертепом, жартами та колядками, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

АОбговорити на форумі