друкувати


З початку року на Івано-Франківщині у вогні загинула 61 особа

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-29 03:22:40
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 6 пожеж, повідомляє головне управління МНС в Івано-Франківській області.

28 грудня в селі Дубки Городенківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем було знищено перекриття житлової кімнати та коридору. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

28 грудня в селі Сваричів Рожнятівського району загорівся автокран на базі автомобіля МАЗ. Вогнем було пошкоджено електропроводку автомобіля. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки авто. Того ж дня в Івано-Франківську по вулиці Парковій виникла пожежа в ліфтовій шахті одного з житлових будинків. Вогнем було знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

28 грудня в селі Крихівці Івано-Франківської міської ради виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено дахове покриття будівлі, міжкімнатні перегородки, дерев’яні двері та вікна, речі домашнього вжитку, закопчено стіни та стелю житлових кімнат. Під час гасіння пожежі рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

28 грудня близько опівночі в місті Калуш горів вантажний автомобіль ТАТА-613. Вогнем було знищено салон авто. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини зареєстровано 1082 пожежі, у вогні загинула 61 особа.

Обговорити на форумі