друкувати


Івано-Франківськ: "Поклик нації" презентувала щотижневе видання "Дзвони Нації"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-29 01:48:57
Учора в Івано-Франківську громадська організація "Поклик Нації" презентувала перший номер свого щотижневого видання "Дзвони Нації".

"Наразі маємо наклад п’ять тисяч, який розповсюджуватимемо безкоштовно, адже газета висвітлюватиме нашу позицію, - сказав Коломия ВЕБ Порталу лідер організації Тарас Боднар. - У новинці, окрім політичних матеріалів, ми друкуватимемо Медичі поради та юридичні консультації, адже знаємо. що це необхідно нашим краянам".

Видання, за словами засновників виникло тому, що не завжди матеріали та новини, подані організацією потрапляли на шпальти місцевих газет. Пан боднар сказав, що вже кілька місцевих журналістів погодилися допомагати новоствореній газеті, бо вони поділяють думки та ідеї "Поклику нації". Окрім того, чимало ЗМІ комусь належать, хто не зовсім погоджується із українським націоналізмом, який сповідують члени громадської організації.

Амбітних планів у засновників чимало. В майбутньому хочуть заснувати радіо та мати свою телепередачу на одному з місцевих телеканалів. Кажуть, що завзяття та впливу їм вистачить.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі