друкувати


В Івано-Франківській області з робочою поїздкою перебував Ю.Решетніков

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-29 10:31:08
В Івано-Франківській області з робочою поїздкою перебував голова Державного комітету України у справах національностей та релігій Ю.Решетніков.

В облдержадміністрації відбулася зустріч за участю заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації О.Коржака, правлячих єпископів Івано-Франківської, Коломисько-Чернівецької єпархій УГКЦ, Івано-Франківської та Коломийсько-Косівської єпархій УПЦ КП, керуючого Івано-Франківською єпархією УАПЦ, канцлера Івано-Франківською єпархією УПЦ, представників духовенства та нетрадиційних християнських церков області, політичних партій (ХДС), ЗМІ. Обговорено питання ролі церкви у суспільстві та взаємовідносини церкви й держави на сучасному етапі, повідомляє Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Цього ж дня Ю.Решетніков зустрівся з керівниками товариств національних меншин та етнічних груп українців області. Обговорено проблемні питання щодо діяльності товариств національних меншин, зокрема, забезпечення їх приміщеннями, діяльності Громадської ради представників нацменшин при облдержадміністрації тощо.

Обговорити на форумі