друкувати


За минулі вихідні на території Івано-Франківщини виникло 6 пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-28 05:05:11
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулі вихідні на території Івано-Франківщини виникло 6 пожеж, 1 людина загинула.

27 грудня близько 17 години в обласному центрі по вулиці Довгій виникла пожежа в одній із житлових квартир. Вогнем було знищено меблі, пошкоджено речі домашнього вжитку, закопчено стіни та стелю кімнати. Через сильне задимлення бійцям МНС довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили обгоріле тіло 81-літнього власника помешкання. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 грудня виникла пожежа в одному із житлових будинків в селі Тисів Болехівської міськради. Вогнем було частково пошкоджено перекриття будівлі. Причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Того ж дня з невстановленої поки що причини горів житловий будинок в місті Яремче. В результаті пожежі вогнем було знищено житловий будинок.

В ніч на 27 грудня в селі Липівка Тисменицького району горів автомобіль "РАФ". Вогнем було знищено салон авто. Причина виникнення пожежі встановлюється.

27 грудня вранці в селі Чернятин Городенківського району на одному із обійсть горіла надвірна споруда. Вогнем було знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття та крівлю споруди. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 1076 пожеж, у вогні загинуло 62 особи, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі