друкувати


На Прикарпатті протягом вихідних днів в чергові частини міліції надійшло 155 заяв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-28 05:00:51
Протягом вихідних днів в чергові частини міліції надійшло 155 заяв і повідомлень про події та злочини, в тому числі 2 грабунки, 16 крадіжок та 31 випадок заподіяння тілесних ушкоджень. Упродовж цього періоду прикарпатські правоохоронці розкрили 125 злочинів, 18 з яких - у сфері економіки.

Співробітники Надвірнянського райвідділу міліції розкрили пограбування місцевого жителя, вчинене напередодні. За підозрою у його скоєнні затримано 34-річного мешканця райцентру, котрий, як встановлено, із застосуванням фізичного насильства заволодів чужим мобільним телефоном.

У цьому ж районі затримано жителя Івано-Франківська, якого обґрунтовано вважають причетним до скоєння крадіжки. Як виявилося, 40-річний франківець шляхом вільного доступу до квартири у Надвірній викрав гроші.

Дві крадіжки грошей розкрито й в обласному центрі. Зокрема, в одному випадку зловмисник викрав з офісного приміщення 300 доларів США. За вчинення цього злочину вирішується питання про притягнення до відповідальності 33-річного мешканця Івано-Франківська. В іншому разі у вчиненні крадіжки підозрюється 23-річна мешканка міста. Вона, як з’ясувалося, поцупила виторг з шухляди столу в крамниці.

В приміщенні магазину скоїв майновий злочин й 40-річний франківець. Днями цей чоловік спромігся викрасти чужий мобільний телефон.

Протягом вихідних днів викрито три факти браконьєрства. Двічі порушників затримували в Богородчанському районі та один раз – у Верховинському. Щоразу у затриманих вилучалася мисливська зброя, з якої вони вирушали до лісових масивів на незаконне полювання.

За таємне зберігання зброї, вочевидь, матиме проблеми 29-річний мешканець Рожнятівщини. За місцем його проживання правоохоронці виявили та вилучили карабін, що знаходився у володінні чоловіка без відповідного дозволу, та набої до нього.

Тричі прикарпатська міліція документувала факти протиправної торгівлі піротехнічними виробами. Два таких випадки зафіксовано у Надвірнянському районі, ще один – на Тлумаччині.

Протягом двох останніх діб на автошляхах Прикарпаття зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод, в яких 7 учасників дорожнього руху отримали травми, повідомляє CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі